Trouwlocatie Green Village houdt Open Avond

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Een trouwlocatie kiezen is een leuk, maar soms ook een lastig onderdeel van de voorbereidingen. Daarom opent Green Village op vrijdag 4 oktober van 18:00 uur tot 20:00 haar deuren zodat jullie op je gemak onze locatie kunnen ervaren.

Green Village is een unieke trouwloactie in Nieuwegein, middenin in het groen. Omdat we een full service locatie zijn, ontbreekt het jullie en de gasten aan niets. Het betekent verder dat wij al het werk qua inrichting, catering en dranken van je overnemen.

Op jullie bruiloft denken we met liefde met jullie mee. Zowel in het voortraject als op de dag zelf helpen wij mee om jullie dag net zo speciaal te maken als jullie voor ogen hebben. We nemen graag werk uit handen. Denk bijvoorbeeld aan de culinaire invulling, de bruidstaart, de decoratie en het draaiboek. Zo kunnen jullie je bezig houden met de leuke details!

Kom vrijdag 4 oktober van 18:00 tot 20:00 uur bij ons langs samen met je verloofde, ceremoniemeester of andere genodigden om trouwlocatie Green Village te bekijken en te ervaren. We zorgen voor de hapjes en drankjes! Daarnaast zullen er een aantal van onze vaste leveranciers aanwezig zijn zodat jullie direct inspiratie kunnen opdoen voor de bruidstaart, bloemen, DJ, trouwauto en fotograaf. Kijk voor meer informatie over deze open avond op de website van Green Village.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk